Díjat kaptunk

Nancy ajándékozott meg minket ezzel a díjjal, amit nagyon szépen köszönünk és örülünk, hogy minket is azok közé sorolt, akik megkaphatták! :))

Kicsit bajban vagyok, hogy kinek is adhatnám tovább, mert bár több blogot is olvasok, nem nagyon szoktam nyomot hagyni magam után, így azt hiszem azoknak továbbítom, akik bejegyzéseit folyamatosan követem és hagytam már kommentet az oldalukon.

Díjazottjaim:

Niki – szeretem benne, hogy rengeteget olvas mindenféle kategóriákban, így nagyon gyakran vannak új bejegyzései. Örülök, hogy a molyon keresztül egy könyvcsere kapcsán rájöttünk, hogy olvassuk egymás blogját. :)

Szanik – nagyon hasonló az ízlésünk, így mostanában az figyelhető meg, hogy ő ír egy könyvről, rá egy hónapon belül pedig én is ugyanarról posztolok, merthogy nálam is itt várakozott már a történet a polcon. :)

Nancy – nála mindig találok valami olyan újdonságot, ami magyarul még nem jelent meg és felkelti az érdeklődésemet. Bejegyzései nem egy könyvvel gyarapították már a kívánságlistámat, csak az a baj, hogy nehezen veszem rá magam, hogy angolul olvassak. :/

  1. Niki hozzászólása
    Válasz 2010. 06. 09. 08:32

    Köszönöm. Shock)
    Amúgy az egyik könyvet még mindig nem olvastam el. ;o) Hamarosan nyári szünet lesz a könyvtárban, gyűjtöm akkorra a könyveket. .o)

Szólj hozzá te is!

Hozzászólás írásához lehetőséged van egy külső szolgáltatás felhasználójaként belépni, amennyiben rendelkezel ilyennel. Ha nincs fiókod egyik szolgáltatásnál sem, akkor töltsd ki a lentebbi mezőket.


A * -al megjelölt mezők kitöltése kötekező!