Kampány A méhek titkos élete újrakiadásáért

,,…a méheknek megvan a maguk titkos élete… akárcsak nekem…”
A tizennégy éves Lily félárván nő fel apja farmján, szeretetet csak fekete bőrű dajkájától kap. Életét egy tragikus nap emléke árnyékolja be: négyéves volt, amikor kezében elsült egy puska, és édesanyja meghalt. A padláson Lily talál egy fekete Madonnát ábrázoló képet, amely az anyjáé volt. A nyughatatlan kislány megszökik érzéketlen apja házából, magával viszi a rasszista támadások elől menekülő dadáját is. A rejtélyes Madonna kép elvezeti a méhészkedéssel foglalkozó fekete nővérekhez, akik befogadják. Lily új otthonra talál, és a mézkészítés művészete mellett fontos dolgokat tanul meg: mi az, ami igazán számít az életben, hogyan lehet túlélni a veszteségeket, fájdalmakat, mi a szeretet.

Andiamo és rajta kívül sokan mások, köztük én is szeretnénk magunknak ezt a könyvet, ami sajnos most már a nem-lehet-beszerezni-sehonnan kategóriába tartozik. A Tercium Kiadó ígéretet tett, hogyha Andiamonak sikerül összegyűjtenie 1500 embert, akik szívesen látnák a boltok polcain A méhek titkos életét, akkor újranyomtatják a kötetet.

Arra kérnék mindenkit, hogy segítsetek ebben a kampányban, és jelentkezzetek itt mindenképpen illetve Andiamonál itt vagy a molyon itt!

Olyan jó lenne, ha összejönne 1500 ember! :)

Légy te az első hozzászóló!

Hozzászólás írásához lehetőséged van egy külső szolgáltatás felhasználójaként belépni, amennyiben rendelkezel ilyennel. Ha nincs fiókod egyik szolgáltatásnál sem, akkor töltsd ki a lentebbi mezőket.


A * -al megjelölt mezők kitöltése kötekező!