Karácsonyra kaptam 2012

Emlékszem a 2011-es karácsonyban az volt majdhogynem a legizgalmasabb, amikor minden nap a postát vártam, hogy végre kibonthassam meglepetés küldeményemet. Akkor még csak a molyos angyalkámtól számítottam bármiféle postai csomagra, ám idén már tudtam, hogy Niki ismét meglep majd valamivel, illetve az élet úgy hozta, hogy Kethyvel is csak ily módon tudtuk megejteni szokásos  karácsonyi ajándékozásunkat. Idén tehát tripla erővel lestem a postást, és mindig csalódott voltam, amikor nem hozott nekem semmit.

Pont úgy jött össze, hogy mindhárom nagyon várt küldemény akkor érkezett meg, amikor napokig nem voltam otthon, ezért elhatároztam, hogyha hazaérek, akkor a tesómmal azonnal elpakoltatok mindenféle csomagot, és majd csak szenteste, vagyis napok (hetek) múlva bontom ki őket. Na persze, pont én vagyok az, aki egy könyves meglepetésnek ellent tudok állni khm. Ahogy megláttam a csak rám váró ajándék egyikét, rögtön bontottam is ki. Szenteste? Várakozás? Ugyan már! Túlságosan kíváncsi természet vagyok én ilyesmihez!

 

Kethy szokásához híven messze elkerülte a kívánságlistáimat, így tőle megint igazi meglepetések érkeztek. Ismét csak olyanok, amiket szerintem magamtól sosem vásároltam volna meg, de ha már így beköltöztek hozzám, akkor előbb vagy utóbb biztosan rájuk kerül a sor. ;)

Elizabeth von Arnim: Elvarázsolt április
G. P. Taylor: Árnyak prófétája

Továbbá Kethy csomagja rejtett még egy cuki, pont nekem való kokeshi babás tollat, amit imádok, és egy plüss mikulást is, mely szuper lesz jövőre a karácsonyfánkra!

Köszönöm szépen a meglepiket, Kethy! :)

Idén Niki listát készíttetett velem olyan olvasmányokból, amiket szívesen látnék a polcomon. Azt hiszem elég vegyesre készítettem, mert utána el is kellett mondanom, hogy melyiket miért szeretném a magaménak. Nem tudom mennyire okozott nehézséget a választás, de szerintem jól megoldottad, Niki! A rózsaszín zsiráfos könyvjelző meg szerelem volt első látásra! <3

Michelle Moran: Kleopátra lánya

Aztán egy általam kivitelezett kis cselnek köszönhetően (melyet itt olvashattok) később érkezett még egy meglepetés Nikitől, ami igazi “Mónikás” rózsaszín dolgot rejtett! Egy mini saját készítésű könyv dobozkát, benne egy mesés medállal! Illetve egy kreatív adventi naptárat, amit szorgalmasan bontogattam szentestéig.

Köszönöm szépen a sok csodaszép meglepetést, Niki! :)

Végül, de nem utolsó sorban a molyos ajándékozás során @cinegér lett az angyalkám, aki a listámról a következő könyvet választotta:

Karen Levine: Hana bőröndje

(Amit egyébkét már el is olvastam.)

Köszönöm szépen, @cinegér! :)

Az én húzottam idén @Wish volt, akinek Aimee Bender: A citromtorta különös szomorúsága c. kötetet ajándékoztam, mert ezt én is örömmel fogadtam volna. :)

Légy te az első hozzászóló!

Hozzászólás írásához lehetőséged van egy külső szolgáltatás felhasználójaként belépni, amennyiben rendelkezel ilyennel. Ha nincs fiókod egyik szolgáltatásnál sem, akkor töltsd ki a lentebbi mezőket.


A * -al megjelölt mezők kitöltése kötekező!