Körkérdés

A körkérdést köszönjük Nikinek, Szaniknak, Elhaymnak és Nancynek! :)

Október 9-én az orosházi Justh Zsigmond Városi Könyvtár könyves programot szervez részben a „nyitott könyvtári napok” elnevezésű országos programsorozat, részben a Veszíts el egy könyvet! játék részeként. Lesznek író-olvasó találkozók, könyvelhagyások, és a hétvégén állandó vendégekre is számítanak majd az ország minden részéről érkező könyves bloggerek személyében.
Terveznek egy kerekasztal-beszélgetést, ahol a jelen lévő bloggerek és az érdeklődő közönség együtt vitatkozhat a könyvekkel kapcsolatban felvetett kérdéseken, melyek a lentebb felsorolt témákhoz kapcsolódnak majd. Részletek.

A mi feladatunk most az, hogy 5-5 szóval jellemezzük ezeket, majd küldjük tovább 5 blogger társunknak, de kicsit elkéstünk ezzel a bejegyzéssel, így nem maradt olyan blogger, akinek továbbíthatnánk, ezért ettől eltekintünk.

 1. olvasás: szórakozás, nyugalom, mindig, ábrándozás, öröm
 2. kortárs magyar irodalom: félelem, ismeretlen, kíváncsiság, ismerkedés, remény
 3. e-könyv: taszít, újdonság, modern, kényelem, merev
 4. könyves blogok: szeretem, vélemények, tájékozódás, kikapcsolódás, naponta
 5. könyvtár: hangulatos, olcsó, hiányos, nyugalom, kedvesség
 1. avatar

  Elhaym hozzászólása
  Válasz 2010. 10. 06. 13:46

  Szívesen.

Szólj hozzá te is!

Hozzászólás írásához lehetőséged van egy külső szolgáltatás felhasználójaként belépni, amennyiben rendelkezel ilyennel. Ha nincs fiókod egyik szolgáltatásnál sem, akkor töltsd ki a lentebbi mezőket.


A * -al megjelölt mezők kitöltése kötekező!