Még szocializáltabban!

Szemfüles olvasóink biztos ránézésre kiszúrják azokat az újdonságokat, amelyek most kerültek bevezetésre az oldalon. Mindenesetre egy bejegyzést megérdemelnek ezek az új szolgáltatások, hogy mindenki tisztában legyen a funkciójukkal és használatukkal.

Google Friend Connect
Google Friend ConnectRemek szolgáltatás a Google-től, mellyel egyszerűen bejelentkezhetsz az oldalunkra, mindenféle megelőző regisztráció nélkül. Ha rendelkezel Google, Twitter, Blogger, Yahoo, AIM, Netlog, vagy OpenID fiókkal, akkor ezek bármelyikével beléphetsz, a jobb oldalt található Légy tagunk te is! gomb segítségével. Ezután lehetőséged nyílik a saját identitásoddal hozzászólni a bejegyzésekhez, nem kell többé űrlapot kitölteni!
Gyarapíthatod oldalunk közösségét is! Ha egyszer beléptél további tagokat hívhatsz meg ismerőseid, barátaid közöl. Csupán pár klikkelés!

Értékelő doboz
Értékelő dobozKis ráncfelvarráson eset át az értékelő doboz is. Most már nem csak azt mutatja, hogy mi milyennek értékeljük az adott könyvet, hanem azt is, hogy ti milyennek gondoljátok! A moly.hu könyvadatbázisában rengeteg könyv megtalálható, amelyeket az olvasók értékelhetnek. Ezek az értékelések jelennek meg a mi kis dobozunkban is. A Szavazz te is linkre klikkelve egyszerűen átugorhatsz a könyv molyos oldalára, ahol te is értékelhetsz, vagy még több hozzászólást olvashatsz.

Ments el, oszt meg!
Megosztó sávHa tetszik egy bejegyzés, akkor azt most számtalan módon megoszthatod másokkal, vagy elmentheted magadnak. A bejegyzések alatt található megosztó sáv temérdek lehetőséget kínál erre a célra: csiripeld ki twittere, add hozzá a facebook üzenőfaladhoz, tedd be a szociális könyvjelzőid közé, küld el e-mailben, vagy válasz egyet a további lehetőségek közül!

Kommentelj!
KommentelőVéleményed ne csak egy gombnyomás legyen a megosztó sávban. Mások és persze mi is kíváncsiak vagyunk a személyes véleményedre. Gyerünk, használd a megreformált kommentelési lehetőséget és fejtsd ki gondolataidat!

Szociális oldalak
Egy ideje már kint vagyunk Twitteren, de most már a Facebook sem menekülhet meg kritikáink áradatától. Ha tetszik az oldalunk, tetszenek írásaink, akkor nyomj egy Tetszést a Facebookon is és csatlakozz közösségünkhöz!

Légy te az első hozzászóló!

Hozzászólás írásához lehetőséged van egy külső szolgáltatás felhasználójaként belépni, amennyiben rendelkezel ilyennel. Ha nincs fiókod egyik szolgáltatásnál sem, akkor töltsd ki a lentebbi mezőket.


A * -al megjelölt mezők kitöltése kötekező!