Robert Rave: Intimgyanta

Néha el kell viselni egy kis fájdalmat, hogy megtaláljuk a szépséget
Az „Intimgyanta” a kusza kapcsolataikkal küzdő három nővér története, akik New York legmenőbb intimkozmetika-szalonjában dolgoznak – celebek, színésznők és hasonszőrűek legrejtettebb testtájain.
A lenyűgöző szépségű Carolina Impresario – a legidősebb nővér, az Impresario Szalon tulajdonosa – látszólag mindent megkap, amit akar, de valójában őrlődik sikeres barátja és egyetlen igaz szerelme között. A középső testvér, Anna, egy fájdalmas válás után kelletlenül áll újra munkába, próbál még jó képet is vágni hozzá, miközben három gyermekével is boldogulnia kell, akik közül az egyik nagyon más, mint a többiek. A friss házas Sofia nővéreinek keveréke: vonzza a békés családi élet, amit Anna élt korábban, ám magába szippantja a New York-i éjszakai élet és újonnan megismert jó barátja, amiből otthon súlyos problémák származnak.
A nővérek a szalon tökéletesen ápolt világának gyantától ragacsos keretei között keresik a szerelmet, a barátságot – és a jobbik énjüket.
Az „Intimgyanta” humoros, érzelmes regény arról, mire képesek a nők, hogy fenntartsák a tökély látszatát akkor is, ha fáj.